Billy Mays 1958.07.20-2009.06.28 eltávozott közülünk. Az amerika szerte ismert rekedtes hangú, mackós alkatú férfi leginkább az ottani tvshop reklámokból szerzett hírnevet magának. Nyugodj békében Bill...

A Garry's mod felhasználók körében sem ismeretlen híresség megannyi modder elméjét megmozgatta. Itt megtalálhatjátok az alkotásokat.

 

 

Megjött a Gmod Idiot Box 6. része ami még őrültebb az eddigieknél. Das BoSchitt most igazán kitett magáért. Sok szórakozást, következzék a videó.

 

 

A Visions of epic awsomness 2 egy egyament videó. Igen tíz perc felhőtlen szórakozás, egy kiváló csapat alkotása tömve minden baromsággal és pörgős rockzenékkel aki nem látta az első részt az Itt megteheti. Gatyát felkötni, lavort a gép mellé, hangszórókat maxra, jöjjön az agymenés.

 

 

Elég idegesítő amikor felmegyek egy szerverre, de ott olyan addonokat használnak amik nekem nincsenek meg. Ezzel lankist is pont így volt, azért az ERROR jelet lecserélte egy khm jobban passzoló jelre. Nézzétek meg magatok szerintem fergeteges.

 

 

 

 

 

 

Mára ennyi, remélem nem hiába koptattam a klaviatúrát és kapok végre visszajelzést, arról, hogy mit csinálok rosszul, illetve mi okés. Más nem maradt, hagylak titeket elmerülni a Gmod-ban, most egy kis szünet lesz részemről, de ne aggódjatok, pár hét és ismét írok valalmit, nem menekülhettek hehehe

A bejegyzés trackback címe:

https://gmodprezz.blog.hu/api/trackback/id/tr581226399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása