Egy ideje nem írtam, ennek több oka is volt amit most inkább nem említenék, kárpótlásul most bemutatok pár király cuccot ( a linkek a készítő nevére kattintva elérhetők )

Az első egy elég érdekes sent Sakarias műve. Tulajdonképpen "kiburogatható" piákat csinált, nagyon jók képregényekhez, kisfilmekhez. Képet nem mutatok, inkább majd egy youtube-os videó segítségével mutatom be. Az általános funkció gombbal az e-vel le lehet csavarni a kupakjukat, akkor kifolynak, vissza is lehet csavarni. Nem is pazarlom a karakterszámot, beszéljen helyettem a videó !

 

 

A második az egyik kedvencem, az easy engine addon. Szerettek autókat, csinálni a gmodban, ugye ? Ez az addon, ezt hivatott könnyebbé tenni, hiszen, ha ezt használjuk, akkor nekünk csak az autó vázát kell megépíteni, és összelinkelgetni a kellékeket, majd hozzáheggeszteni a vázhoz, és kész is a saját, csilli-villi autónk. A videó beszédesebb, tessék megnézni.

 

Harmadik és egyben a mai utolsó nevezőnk a Microwave Rifle. Bevallom egész jó mikrohullámú sugarakkal fejeket robbantani, tárgyakat felgyújtani, vagy csak szimplán ropogósra sütni ellenfeleinket, felszabadító érzés :) Most ti is megtapasztalhatjátok, a már említett kiváló modder jóvoltából. Mai utolsó videónk ezt mutatja be.

 

Mára ennyi, még a végén megárt :P

A bejegyzés trackback címe:

https://gmodprezz.blog.hu/api/trackback/id/tr791111701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bfg10k17 2009.05.23. 12:38:02

Most komolyan, jár itt valaki ? Érdekelnek titeket amit mi írunk.
Érdekel titeket ez az egész ??
Kommenteljetek, mert így nem látom értelmét, az egésznek, reagáljatok az írásainkra, ne csak falra hányt borsó legyen amit mi itt közlünk.
Visszajelzés kell, hát adjátok meg nekünk.
Aktiváljátok kicsit magatokat, mert ha nem látom, hogy valakit érdekel, vagy kicsit is foglalkoztatja, akár abba is hagyhatom. Emberek, tudassátok velünk, hogy mi a helyzet, tetszik e amit teszünk, avagy nem. Remélem ezt is olvassa valaki, és legalább erre reagál...

Guli 2009.05.26. 18:06:43

nekem tetszik :D csak nem nagyon kommentezek lol
ja am:

http://www.tf2petition.phreakyourgeek.com/index.php?page=1
kérlek :D

Lax. 2010.11.03. 09:37:32

Tetszik az oldal kösz az addonokat:BLOGUNK
www.cappyandlax.blog.hu

bfg10k17 2010.11.03. 13:42:55

@Lax.: Szívesen máskor is. :)
Bár ahogy észre vehetted egy jó ideje már egyikünk se közölt új hírt, ez pedig azért van, mert akármit írtunk egyszerűen nem volt elég nagy az érdeklődés. Szomorú dolog, de ez van. Lehet, hogy egyszer majd újraéled a gmodprezz, de az nem mostanában lesz. (ha rajtam múlik) Elég elfoglalt vagyok, a modokat pedig tesztelni kell mielőtt hírt közölnénk le róluk. Bocsi. Azért jól esik, hogy tetszett. Köszike. :D
süti beállítások módosítása