Mecha harc mod?

2009.04.11. 20:00

Aki követi a SourceModok világát az alighanem hallott a Liftről. Ebben lényegében hatalmas mechekkel csapkodhattuk volna egymást a levegőben...sajnos feltételes módban, ugyanis a modot leállították. Ám néhány grafikus nem adta fel! Fogták a modelljeiket, a pályáikat, és elkezdték az egészet átültetni gmodba. Mivel hogy grafikailag szinte kész van cucc, ezért a készítők jelenleg lua programozókat keresnek, hogy átültessék a modot a játékba. Megjelenési dátum nincs, én olyan 1-2 hónapra sacconlám. Ha ez elkészül, egy igencsak érdekes és újító moddal fog bővülni Garry kicsiny modja.

A bejegyzés trackback címe:

https://gmodprezz.blog.hu/api/trackback/id/tr821058644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bfg10k17 2009.04.11. 23:51:25

Lehet majd röpködni, hurrá ! lol
Láttam belőle egy tesztvideót is, ígéretes cucc. Azt az egy-két hónapot talán kicsit merésznek tartom, én inkább fél évre saccolnám, mert azért rengeteget kell még kalapálni rajta, hogy kész legyen. Nem várok semmi korszak alkotót, de biztos jó szórakozás lesz. Várom :)

Trooper 2009.04.12. 14:04:35

Egy DarkRP-hez, vagy egy ZombieSurvivalhoz képest durván igényes a dolog.
süti beállítások módosítása